Camping 2018 - 0711 2021

www.0711.dk
Gå til indhold
:: Camping 2018
14 dage inden vi skulle til at slå campingvogn og fortelt op var der svære overvejelser om vi skulle anskaffe os en husbåd i stedet for campingvognen da der var rigtig meget vand på vores plads - dette blev heldigvis ikke nødvendigt.
Godt nok havde vinteren lidt svært ved at give slip - der gik ca 3 uger før vi ikke vågnede op til minusgrader og sne på teltdugen.
Vi hentede vognen i slutningen af februar for at kunne få den klargjort til den kommende sæson.
Fredag d. 23.03.18 kom dagen endelig - hele campingcaravanen var klar til afgang fra Sandvad retning Skovlund og denne gang var der ret meget, som skulle transporteres derover, idet vi ville have lavet fast trægulv under forteltet.
Ved ankomsten til Skovlund blev indchekningen hurtigt overstået og vognen blev kørt op på vores plads af Preben fra campingpladsen.
Det blev nødvendigt at køre to gange med fyldte trailere - sådan et gulv fylder en hel del.
Vi havde ikke brug for at skulle tranportere alt vores udstyr hjemmefra da vi ved sidste års sæsonafslutning lejede en af de mange hytter som Skovlund råder over - dette gør bare det hele lidt nemmere og tidsbesparende.
Peter fik hjælp af Knud med at lave det faste gulv under fortelt samt udstyrsteltet - dette tog nogle dage at samle - men det blev RIGTIG godt.
Da først forteltet var rejst bygyndte Amalie og Peter på det faste gulv i det nyanskaffede annex og her viste Amalie hvad hun indeholder - der er en lille tømmer gemt i hende.
Sommeren 2018 overgik sig selv med intet mindre end 72 dage med sol og sommer - dette må være det som vi gik glip af i 2017.
Alt i alt blev det en helt fantastisk sæsom på campingpladsen.vlund råder over - dette gør bare det hele lidt nemmere og tidsbesparende.
Peter Stensgaard 2021
Tilbage til indhold